Lautex Undertak i metall

Teknoma är ny ägare av Lautex

Meddelande 8.3.2016 – Teknoma Oy är ny ägare av Lautex

Oy Teknoma Ab köpte 7.3.2016 samtliga aktier i Oy Lautex Ab av Christian Berner Invest AB. Med ägarbyte vill man stärka Lautex position på marknaden. Lautex operativa verksamhet fortsätter som tidigare. Tilläggsinformation finns i bifogat pressmeddelande.

 

Företagsprofil

uusin_tehdaskuva2.jpgOy Lautex Ab tillverkar och marknadsför innertak i metall både till husbyggnads- och till varvsindustrin. Lautex fungerar även som underleverantör till industrin. Vårt omfattande produktutbud ger svar på de mest krävande önskemålen. Bland våra produkter finns tak av panel, ribbor, kassetter samt galler som kompletta innertakssytem. Vi tillverkar även specialkomponenter till våra innertak som är specifika för var kund.
Läs mer...
 

Lautex produkter för husbyggnadsindustrin

digi11.jpgLautex erbjuder ett omfattande utbud produkter inom inredningslösningar för husbyggnadsindustrin. Våra produkter är lätta att montera och öppna och därtill är de hygieniska. När man använder innertak i metall är tvättbarheten en betydande fördel. Tekniken ovanför innertaket är lätt att underhålla tack vare takkonstruktionen som kan öppnas. Lautex produkter används i offentliga byggnader såsom köpcentra, skolor, kontor, banker, restauranger, span och badhus.
Läs mer...
 

Lautex produkter för varvsindustrin

1638630_galaxy_reception_lobby.jpgLautex innertak lämpar sig bra för användning inom varvsindustrin. Våra produkter är estetiska, brandsäkra och lätta. Som huvudsakliga material använder vi aluminium och stål. Våra innertak är certifierade i brandklasserna C-, B-0 och B-15 och uppfyller alltså de nödvändiga myndighetsbestämmelserna. Alla våra produkter har godkänts i rökgas- och giftfrihetstest. I fråga om produkter för fartyg är kundernas individuella önskemål avgörande.
Läs mer...
 

Lautex Underleverans

Lautex Oy producerar olika tjänster kring tillverkning och vidareförädling av tunnplåtsprodukter. Vår sakkunniga personal inom försäljning, planering och produktion garanterar våra kunder en säker och högklassig service.
Läs mer...