Lautex paneelit talonrakennusteollisuudessa

hollola.jpgLautex-paneelikatoissa alakaton yläpuolinen ilmatila on kokonaan suljettu. Katto on umpikatto, joten pöly ei pääse kerääntymään alakaton yläpuolelle. Erityisen hyvää tiiviyttä vaaditaan keittiöissä, sairaaloissa, elintarviketeollisuudessa ja muissa hygieenisten tilojen katoissa. Näihin tiloihin sopivat parhaiten Lautex-siliprofil tiivistetyt paneelikatot. Paneelikatot peittävät kokonaan alakaton yläpuolisen tekniikan ja piiloon jäävä välipohja voidaan jättää pintakäsittelemättä.
Lue lisää...
 

Lautex säleet talonrakennusteollisuudessa

 Lautex-sälekatot ovat ilmaraollisia kattoja. Säleiden välillä on avorako, jonka leveys on valittavissa. Lautex-säleiden muotovalikoima on runsas ja säleet voidaan maalata tai pinnoittaa monilla eri sävyillä. Muotoilluilla säleillä parannetaan sisustuksen ilmeikkyyttä. Huoltotöihin pääsemiseksi sälekatto on helppo avata. Kuten metallikatot yleensä, myös säleet ovat helposti puhdistettavissa.


Lue lisää...
 

Lautex kasetit talonrakennusteollisuudessa

katto5_autot_esitek_1.jpg
Kasettikatot rakennetaan moduulikokoisista kaseteista, jotka ovat tavallisimmin 600 x 600 mm ja 300 x 300 mm. Uusimmalla valmistustekniikalla kasettikoko on lähes vapaasti valittavissa, mikä mahdollistaa esim. käytäväkasettien valmistuksen yhdestä kappaleesta. Myös kasettien rei'ittäminen voidaan tehdä asiakkaan haluamalla tavalla. Varsinkin T-lista -kannatuksella valmistetuissa katoissa avattavuus on erinomainen. Rakennusvaiheessa katot voidaan pitää pitkään auki, sillä kasettien asennus valmiiseen kannatusjärjestelmään on nopeaa. Kasetteihin voidaan tehdä jo tehtaalla valmiit läpiviennit. Myöhemmin alakaton yläpuolisiin huollettaviin laitteisiin pääsee helposti käsiksi.ia
Lue lisää...
 

Lautex ritilät talonrakennusteollisuudessa

digi15.jpgRitiläkatoissa alakaton yläpuolinen ilmatila on kokonaan käytössä. Poisto- ja tuloilma sekä anemostaatit ja sprinklerit voidaan jättää ritiläkaton yläpuolelle. Isosilmäiset ritilät ovat edullinen tapa parantaa tilan ulkonäköä. T-lista-kannatukselle asennetut ritilät ovat helposti avattavia ja huoltotyöt pystytään hoitamaan sujuvasti. Kannatusjärjestelmään sopivat myös mm. valaisimet ja muut materiaalit.
Lue lisää...
 

Lautex reunalistat ja koristeprofiilit talonrakennusteollisuudessa

 Lautex on kehittänyt useita tuotekohtaisia erityyppisiä reuna- ja koristeprofiileja, joita voidaan käyttää asennuskohteiden otsapinnoissa ja reunoilla. Tarvittaessa voidaan myös tapauskohtaisesti särmätä ohutlevytuotteita vastaavantyyppiseen käyttöön asiakkaan toivoman käyttötarkoituksen ja ulkonäkövaatimusten mukaan.
Lue lisää...
 

Lautex kannatusrakenteet talonrakennusteollisuudessa


Kaikkiin LAUTEX- alakattotuotteisiin on suunniteltu niille soveltuvat kannatusjärjestelmät, joiden avulla tuotteiden asentaminen sujuu nopeasti ja yksinkertaisesti. Kannatusjärjestelmät ovat tuotekohtaisia, esimerkiksi kasettikatoissamme on käytössä lista- tai kiskokannatusjärjestelmiä kasettityypistä ja käyttötarkoituksesta riippuen. Toimitamme tarvittaessa myös erikseen räätälöityjä kannatusrakennelmajärjestelmiä , jotka mahdollistavat esimerkiksi vapaan huoneilmanvaihdon ilman erillisiä laitteita.
 Lue lisää...
 

Lautex oheistarvikkeet talonrakennusteollisuudessa

Lautex valmistaa toivottaessa alakattotuotteidensa lisäksi niiden yhteyteen saumattomasti soveltuvia oheistarvikkeita kuten kaiutin-, ilmastointi- ja valaisinlaatikoita sekä huoltoluukkuja (kts. rakennedetaljit). Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaamme saavat tilattua samasta lähteestä koko kattotoimituksen vaatimat tarpeet erikoistuotteineen, jolloin jo tilausvaiheessa voidaan olla varmoja että kaikki osat ovat yhteensopivia ja toimivia. Näin toimien säästetään aikaa ja vaivaa itse asennustyössä.
 
 

Esimerkkejä Lautex erikoistuotteista


16434-07_portofino_doomi_kasetti.jpgLautex valmistaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti metallisia erikoiskattoratkaisuja kuten Erimuotoiset palkit, Valokourut, Otsalevyt, Suuret erimuotoiset kattoelementit, Doomit / Valokatot, Mineraalivillakatot, Erikoispinnoitteet...

Lue lisää...